Halmstad mysigaste café och vår butik hittar du på Storgatan 40.

Butik

I butiken finns hela vårt sortiment som hela tiden byter skepnad, allt efter säsong och efterfrågan. Guldkornen finns så klart alltid på plats.

Surdegsbröd som vi bakar på egen surdeg, bullar i alla dess slag, lunch mackor, grillade mackor, desserter, kakor, bakelser och tårtor.

Här hittar du hela vårt Chokladsortiment.

Förutom allt detta gott hittar du även vår fantastiska personal. Alla är de guldkorn. De finns här för dig och vill självklart bidra till att du får en toppen upplevelse.

 Varmt Välkommen.

Kallskänk

Kallskänk
I vår kallskänk gör vi alla våra mackor från grunden med bröd som vi själva bakat i bageriet.Alla fyllningar görs av oss själva, där råvarorna är speciellt utvalda. Här följer en sortimentslista på smörgåstårtor och mackor.

Smörgåstårtor

Klassisk – Skånskans klassiska smörgåstårta fylld med ett lager skinkfyllning smaksatt med pepparrot och ett lager med leverpastej och gurkfyllning. Garnerad med skinka, köttbullar, rödbetssallad, ost, sallad, grönsaker och frukt efter säsong.
Finns som rund 8 bitar 
eller  fyrkantig 10 bitar 

Klassisk Lyx  – Skånskans klassiska smörgåstårta fylld med ett lager skinkfyllning smaksatt med pepparrot och ett lager med leverpastej och gurkfyllning. Garnerad med handskalade räkor, kallrökt lax, skinka, ost, sallad, grönsaker och frukt efter säsong.
Finns som rund 8 bitar 
eller  fyrkantig 10 bitar

Fisk & Skaldjurs Lyx – Skånskans fisk och skaldjurstårta fylld med ett lager skagenfyllning av handskalade räkor och ett lager med ägg&dill fyllning. Garnerad med handskalade räkor, ägg, kallrökt lax, skinka, ost, sallad, grönsaker och frukt efter säsong.
Finns som rund 8 bitar
 eller fyrkantig 10 bitar 

Italiensk - Skånskans erkänt supergoda Italienska tårta fylld med två lager skinkfyllning smaksatt med basilika och tomater. Garnerad med lufttorkad skinka, salami, brieost, sallad, grönsaker och frukt efter säsong.
Finns som rund 8 bitar 
eller  fyrkantig 10 bitar 

 Beställ

Mackor

Hel Smörgåsfralla med ost & skinka sallad & grönsaker

Joggaplatta med ost/skinka sallad & grönsaker

Grovismacka  Varmröktlax & Wasabi

Grovismacka  Brie & Philadelphia

Grovismacka  Lax & Philadelphia

Baguette Kyckling Curry

Baguette Tonfisk

Grillade mackor

Ost & Skinka m. Dijonsenapscream

Salami & Brie m. tapenad

Lufttorkad skinka med getost

Räkmacka handskalade räkor, ägg majonnäs


Alla mackor kan fås som glutenfria.

 Har du egna önskemål är det bara att höra av sig.

Café

Café Halmstad mysigaste Café

Mysfika – ja vi kan lova att många kärleksord har spritt sig i dessa lokaler.
Sätt dig ner och koppla av med en härlig fika och nybryggt Zoegas kaffe. Njut av en stunds lugn i vår unika miljö. Korsvirkeshuset är byggt under slutet av 1700-talet. Det märks på att inget är rakt, varken väggar eller golv. Inredningen är av äldre stolar och bord, inget är det andra likt